Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Geliri 32.291 Milyon Euroya Ulaştı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Ajax’ı deplasmanda 3-0 yenerek hem sahada elde ettiği başarıyı hem de finansal kazancını artırmayı başardı. Maçta Victor Osimhen’in hat-trick yapması ile dikkat çeken sarı-kırmızılı ekip, bu galibiyetinin ardından UEFA’dan 2.1 milyon euro ek galibiyet primi aldı. Üç maçta ulaştıkları toplam 6.3 milyon euro’luk başarı primiyle Galatasaray, turnuvaya Eintracht Frankfurt yenilgisiyle başlamış ancak sonrasında Liverpool, Bodo/Glimt ve Ajax karşısında kazandığı galibiyetlerle performansını yükseltmiş oldu.

BÜYÜK VE KALIN HARFLE YAZILMIŞ BAŞLIK

Ayakbastı parası 25.991 milyon euro

Galatasaray, UEFA’dan Şampiyonlar Ligi’ne katılımı karşılığında 25.991 milyon euro ayakbastı parası kazanmış durumda. Bu tutar, organizasyona katılan her kulübe belirli bir sabit oranla ödeniyor ve sul amacı ile elde edilen gelirlerin önemli bir kısmını oluşturuyor.

BÜYÜK VE KALIN HARFLE YAZILMIŞ BAŞLIK

Toplam gelir 32.291 milyon euro

Ajax karşısındaki son galibiyetin ardından Galatasaray’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nden elde ettiği toplam gelir 32.291 milyon euro seviyesine ulaştı. Grup aşamasının henüz tamamlanmadığı göz önüne alındığında, bu rakamın ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.