Trabzonspor, Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray’ı 4-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu maçın ardından Galatasaray savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, skoru utanç verici bulduğunu ifade etti. Ayrıca taraftarlarından özür diledi ve takımın her düşüşten sonra daha güçlü kalktığını belirtti.
UTANÇ VERİCİ SKOR AÇIKLAMASI
Abdülkerim Bardakcı, “Gerçekten bizim için bu skor utanç verici! Galatasaray camiası için… Taraftarımızdan özür diliyoruz. Biz her düştüğümüzde daha güçlü ayağa kalktık. İnşallah yine öyle olacak” dedi.
ZORLU BİR GRUP HEDEFİ
Milli ara sonrası A Milli Takım’ın maçları hakkında konuşan Bardakcı, “İnşallah oraya da iyi başlarız. Zorlu bir grup. Orada da elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
DERBİNİN HAKEMİNE TEPKİ
Derbinin hakemiyle ilgili yorumlarda bulunan Bardakcı, önemli bir pozisyonda kırmızı kart verilmediğini vurguladı. Okan Buruk da bu konuya dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.