Galatasaray'dan bomba transfer haberi geldi. Sarı-kırmızılılar, yeni sezon için çalışmalarına devam ederken, Ibrahimovic iddiası taraftarı heyecanlandırdı.
Sol bekte Carole’den memnun olmayan ve Fransız futbolcuyu gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, Juventus’tan Asamoah’ın işini büyük ölçüde bitirdi. Ganalı futbolcuyla yıllık 2.5 milyon Euro’ya anlaşan Galatasaray, Juve’ye ikna etmeye çalışıyor.
Arda pazar günü Real Madrid ile oynanacak Süper Kupa finalinde de şans bulamazsa, Katalan kulübüyle ipler tamamen kopacak. 1 aydır Arda transferi için kapalı kapılar ardında büyük çaba sarf eden Galatasaray'ın 1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu teklifini Barcelona yönetimine götüreceği ve rakamın kiralama bedeli de dahil olmak üzere 10-12 milyon Euro seviyesinde olacağı öğrenildi. Barcelona'da yılda 8 milyon Euro kazanan Arda'nın yetiştiği kulüp olan Galatasaray'a dönmek istediği ve yıllık ücretinde her türlü fedakarlık yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Burası benim evim, gereken neyse yaparım" diyerek Galatasaray yönetiminin Barcelona ile anlaşması gerektiğini ilettiği öğrenildi.
İngiltere gazetelerinden Telegraph'ın muhabiri Michael Warrington, Galatasaray için flaş bir Zlatan Ibrahimovic iddiası ortaya attı. Warrington, Ibrahimovic'in Galatasaray'a transfer olabileceğini ileri sürdü. İngiliz muhabir, İsveçli yıldız futbolcu için Galatasaray, Melbourne City, Marsilya ve Newcastle United'ın teklifte bulunduğunu iddia etti.