ENRİC SABORİT, YENİ TAKIMI İLE ANLAŞTI
Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu Enric Saborit ile bir yıllığına anlaşmaya varıldığı belirtildi. Kulüp başkanı Memik Yılmaz’ın da katıldığı törende Saborit, kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulübün resmi açıklamasında, “Enric Saborit’e kulübümüze ‘hoş geldin’ diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.
KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA YENİ TRANSFER VURGUSU
Kırmızı-siyahlı kulüp, Enric Saborit’in transferiyle ilgili resmi açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, Saborit’in kırmızı-siyahlı renklere olan bağlılığı ve kulübe katkıları vurgulandı. Kulüp yetkilileri, yeni transferin takıma önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.
SABORİT, YENİ SÖZLEŞME İMZALADI
Enric Saborit, kulüp başkanı Memik Yılmaz’ın da hazır bulunduğu törende yeni sözleşmesini imzaladı. İspanyol futbolcu, kırmızı-siyahlı formayla sahaya çıkacak olmanın heyecanını dile getirdi. Saborit, yeni takımıyla başarılı işlere imza atmayı hedeflediğini belirtti. Kulüp, Saborit’in performansının takımı daha da güçlendireceğine inanıyor.