HAKAN ÇALHANOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI
İtalya Ligi’nin köklü takımlarından Inter’in kampına katılmak üzere İstanbul’dan Milano’ya dönen Hakan Çalhanoğlu, kulüp ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Çalhanoğlu, Inter’deki mutluluğunu vurgulayarak, “Inter’in futbolcusuyum ve her zaman burada devam etmek istediğimi söyledim. Umarım sözleşmemi uzatırız” diye konuştu.
TRANSFER SÖYLENTİLERİ HAKKINDA YORUM
Hakan Çalhanoğlu, transfer söylentilerinin özellikle yaz aylarında sıkça gündeme geldiğini belirtirken, “Transfer söylentileri her yaz olur. Bu yaz biraz fazlaydı” ifadesini kullandı.
LAUTARO MARTINEZ İLE İLETİŞİM
Ayrıca takım kaptanı Lautaro Martinez’in önceki açıklamalarına değinen Çalhanoğlu, “Lautaro ile konuştum, profesyoneliz, her şey yoluna girdi. Hiçbir sorun yok. Kaptan döndüğünde ona sarılırız” dedi.