Hatay’da Berber Dükkanına Silahlı Saldırı

HATAY VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Hatay Valiliği, 11 Nisan’da bir berber dükkanında meydana gelen silahlı saldırı hakkında bilgi verdi. Olayda yaralanan İlhan T. (36) ve Enes Ö. (16) ile ilgili olarak o gün gözaltına alınan İsmail E. ve Umut Y.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

ADLİYEDEN TUTUKLAMA KARARI

Zanlıların işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildiği ve nöbetçi hakimlikçe tutuklandığı ifade edildi. Berber dükkanında yaşanan silahlı saldırıda İlhan T. ve Enes Ö. yaralanırken, motosikletle kaçan şüpheliler İsmail E. ve Umut Y. polisin titiz çalışmaları sayesinde yakalanmıştı.

ÖNEMLİ

Bayraktar TB3, TCG Anadolu’ya indi

Bayraktar TB3 İnsansız Hava Aracı, TCG ANADOLU amfibi gemisi üzerinde başarılı iniş-kalkış testleri gerçekleştirerek önemli bir aşamayı tamamladı.

İmamoğlu, Yolsuzluk Soruşturması Kapsamında Görüntülendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelen yolsuzluk soruşturmasında, Ekrem İmamoğlu'nun şüphelilerle bir oteldeki görüşmesi öncesinde korumalarının kameraları kapattığı belgelendi.

Daha Fazlası!