İBB Operasyonunda Yeni Tutuklama Gerçekleşti

YOLSUZLUK OPERASYONUNDA YENİ GELİŞME

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunda dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Ekrem İmamoğlu’nun Rumelihisarı’ndaki resmi konutundaki güvenlik kameralarının bağlantılı olduğu harddisklerin söküldüğü ve belediyeye ait bir depoya taşındığı iddia edilen teknik personel Davut Bildik’in tutuklanmasına karar verildi.

KORUMA MÜDÜRÜNDEN TALİMAT ALDI

Davut Bildik, ifadesinde kameraların bağlı olduğu harddiski sökme talimatını İmamoğlu’nun koruma müdüründen aldığını belirtiyor. Bildik, “O gün akşam geç saat olduğu için öğleden önce komuta gidip cihazı söktüğümü, öğlen sularında da şu an açık kimlik ve adres bilgilerini hatırlamadığım belediye personeline cihazı teslim ettim.” diye konuştu.

ÖNEMLİ

Dem Parti Heyeti Siyasi Parti Turuna Çıkıyor

DEM Parti İmralı heyeti, terör örgütünün fesih ve silah bırakma kararının ardından siyasi partilerle görüşmelere başladı. Bugün iki görüşme yapacak, yarın CHP'yi ziyaret edecek.

Dem Parti Heyeti Siyasi Parti Turu Başladı

DEM Parti İmralı heyeti, terör örgütünün fesih kararı sonrası siyasi parti ziyaretlerine başladı. Bugün iki görüşme yapacaklar; yarın ise CHP ile bir araya gelecekler.

Daha Fazlası!