İmzalar 1 Temmuz’da teslim edilecek

İMZA KAMPANYASININ TESLİM TARİHİ BELİRLENDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurula gidilmesi amacıyla başlatılan imza kampanyasında, imzaların teslim tarihi açıklandı. Eski yöneticiler Mahmut Uslu ve Hakan Bilal Kutlualp ile kampanyayı yürüten derneklerin ortaklı yaptığı açıklamada, gerekli imza sayısına ulaşıldığı ve 1 Temmuz Salı günü saat 14.00’te Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na imzaların teslim edileceği ifade edildi. İmzaların teslim tarihinin, kombine yenileme sürecinin zarar görmemesi düşünülerek belirlendiğine dikkat çekildi. Taraftarlar bu tarihte kulüp önünde etkinliğe davet edildi.

DEMOKRASİ MÜCADELESİ ÇAĞRISI

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu sözler yer aldı: “Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi’nin olağanüstü genel kurula gitmesi amacıyla başlatılan imza toplama kampanyamız kapsamında, Tüzüğümüzün 20. Maddesinin (2) c bendi uyarınca aidatlarını süresinde ödemiş kongre üyelerinin en az beşte birinin yazılı başvurusu ile kulüp yönetiminin, ‘bir ay içinde olağanüstü genel kurulu toplantıya çağırma’ hükmü doğrultusunda, gerekli olan sayıda imzaya ulaşılmış olup, bu irade resmen ortaya konmuştur. Toplanan imzalar, 1 Temmuz Salı günü saat 14.00’te Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na teslim edilecektir. İmza veren ya da vermeyen fark etmeksizin, kongre üyelerimizi ve büyük Fenerbahçe taraftarını bu tarih ve saatte kulübümüz önünde, bu demokrasi mücadelesine tanıklık etmeye davet ediyoruz. Bu süreçte emeği geçen, gönül veren, katkı sunan tüm üyelerimize ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Toplanan imzaların; kulübümüzün demokrasisi, şeffaflığı ve geleceği açısından hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

ALI KOÇ’TAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 7 Mayıs tarihinde TRT Spor’da katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmuştu. Ali Koç, muhalefetin imza kampanyası ile ilgili “İmza toplanıp kongre yapılırsa aday olmam” demişti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İstanbul Şişli’de Otomobil Kazası: 2 Ölü 6 Yaralı

Şişli'de ters yönde ilerleyen bir otomobil, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kazada iki kişi hayatını kaybederken, altı kişi yaralandı.

Mauro Icardi’nin Açıklamaları Gündemde Tartışma Yarattı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sosyal medya üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Trafik Kazasında Hayat Kaybına Dikkat Çekti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de aşırı hız nedeniyle motosiklete çarpan araç sürücüsünün kaza anına ait görüntülerini paylaşıp dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Bu Yıl 15 Yeni Millet Bahçesi Açıldı

Millet Bahçesi Projesi ile Türkiye genelinde bu yıl 15 yeni bahçe açıldı; toplamda 3 milyon 125 bin metrekare yeşil alan sağlandı.

İstanbul Su Doluluk Oranı Tarihinin En Düşük Seviyesinde

Megakent'i besleyen barajların doluluk oranı, son 10 yılın bu dönemine göre %17,83 ile en düşük seviyeye düştü.