İrem Derici hastaneye kaldırıldı, halsizlik şikayetiyle tedavi altında. Sosyal medya hesaplarından serum bağlanmış bir fotoğraf paylaşan sanatçı, bu durumu takipçileriyle paylaştı ve uyarılar yaptı.
EKİPTE HERKES PARAMPARÇA Derici, Instagram hikayesindeki açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ne ararsanız var. İnfluenza, ağır ishal, yürüyemiyorum halsizlikten. Hiçbir yerim kımıldamıyor. Günlerdir beklediğim Uşak konserimi ertelemek durumunda kaldım. Salgın var, bizim ekipteki herkes de paramparça. Doktor 5 gün istirahat verdi. Tekrar özür diliyorum. Dikkat edin kendinize.”
HAYATIMIN EN KÖTÜ HAFTASI Sanatçı, sonraki paylaşımında ise “Hayatımın en kötü iki haftasıydı. Beklenen son zaten bünyemin çökmesiydi” şeklinde duygularını ifade etti.