İSG’DE Yeni Dönem Başladı: Yolcular Rahat Edecek

YOLCU DENEYİMİNİ GELİŞTİREN YENİ SİSTEM

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yolcu deneyimini artırmak amacıyla Biniş Kartı Doğrulama Sistemi’ni devreye sokuyor. Şirket yetkilileri, yeni sistem sayesinde yolcuların biniş kartlarını ve kimlik belgelerini dijital doğrulama cihazlarına okutarak güvenlik kontrol noktalarından daha hızlı geçebileceğini belirtiyor. Bu yenilik, Yolcu Akışını İyileştirme Projesi’nin önemli bir unsuru olarak, check-in ve güvenlik süreçlerinde bekleme sürelerini azaltmayı ve seyahat konforunu artırmayı amaçlıyor.

İÇ HATLARDA VE DIŞ HATLARDA UYGULAMA FARKLI

İç hat yolcuları, basılı veya mobil biniş kartlarının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ve yeni tip ehliyetleri ile dijital doğrulama cihazlarından kolayca geçiş yapabiliyor. İç Hat Giden Yolcu Kapısı’nda kurulu 10 cihaz, yolculara hızlı ve pratik bir geçiş sunuyor. Dış hat yolcuları ise şimdilik sadece basılı ve mobil biniş kartlarını kullanabiliyor. Sistem, gelecekte pasaport ve yüz tanıma teknolojisi gibi dijital yeniliklerle entegre edilerek daha fazla belge ile doğrulama yapma imkanı sunmayı hedefliyor. Dış Hat Giden Yolcu Terminali’nin girişinde ise 16 adet doğrulama cihazı, e-pasaport geçişi için ise 2 adet turnike hizmet vermeye başladı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.