İSKİ’ye Atık Su Cezası Kesildi

ATIK SU DEŞARJINA YÖNELİK İNCELEME SONUCU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Üsküdar Kuleli Mahallesi Kuleli Caddesi’nde denize atık su deşarjı ile ilgili yapılan incelemenin neticelerini açıkladı. Bakanlık, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) denize kanalizasyon suyu ve gıda atığı bıraktığını tespit etti.

CEZA MİKTARI AÇIKLANDI

Yapılan açıklamada, “Bakanlığımız il müdürlüğü ekiplerince Üsküdar’daki Kuleli Caddesi’nde kanalizasyon suyu ve gıda atıklarının denize döküldüğü tespit edilmiş, Özel Çevre Koruma Bölgesi olan Marmara Denizi’ndeki kirliliğe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı İSKİ’nin deşarjının neden olduğu belirlenmiştir. İlgili Çevre Kanunu’na istinaden İSKİ’ye 1 milyon 337 bin 354 lira idari ceza uygulanmıştır.” bilgisi verildi.

ÖNEMLİ

Türkiye-Suriye Ticaretinde Yeni Dönem Başladı

Türkiye, Suriye'den yapılan ürün ithalatındaki kısıtlamaları kaldırarak ticaret ilişkilerini yeniden düzenledi.

Anne Cinnet Getirdi: İki Çocuk Öldü

Ankara Keçiören'de cinnet geçirerek iki çocuğunu öldüren Serpil Dereci'nin eniştesi Mehmet Altuğ, "Neler Oluyor Hayatta" programında yaşananları açıkladı.

Daha Fazlası!