İstanbul Barajları Tehlike Altında!

SU SEVİYELERİNDEKİ DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

İstanbul’da barajlar, son günlerde ciddi bir tehdit oluşturuyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) son raporlarına göre, su seviyeleri belirgin bir şekilde düşmeye devam ediyor. Mevsim sıcaklıkları rekor seviyelere ulaştı ve yağışlar ise yetersiz kalıyor. Bu durum, barajların durumu üzerinde olumsuz bir etki yaratıyor.

DOLULUK ORANI DÜŞÜYOR

İSKİ’nin verilerine göre, 27 Temmuz itibarıyla İstanbul’daki barajların ortalama doluluk oranı yüzde 54.89 seviyesine geriledi. Barajlar arasında en yüksek su miktarı yüzde 72.79 ile Elmalı Barajı’nda kaydedilirken, en düşük su miktarı ise yüzde 30.84 ile Istrancalar Barajı’nda belirlendi. Bu veriler, İstanbul’un su yönetimi açısından gereken bir konu olduğunu gösteriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.