Hainler iş başında. Dün gece saat 02.30 sularında İstanbul Beyoğlu Etibank Caddesi'nde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce zırhlı polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. 3 mermi polis aracına isabet ederken ateş açanlar kayıplara karıştı.
Olay Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi üzerinde 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre görev nedeniyle cadde üzerinde görev nediyle sabit bekleyen zırhlı polis aracına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahla ateş edildi.
Olay sonucu polis aracına 3 adet mermi isabet ederken saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayı gerçekleştiren kişi yada kişiler ise kayıplara karıştı. Olay sonrası bölgeye özel harekat polisleri ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri sevk edildi.
Özel harekat polisleri cadde ve sokak başlarında tedbir amaçlı önlem alırken, olay yeri inceleme polisleri ise mermilerin isabet ettiği zırhlı polis aracında ve çevrede delil incelemesi yaptı. Polis ekipleri kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı.