“Istanbul’da trafikte beklenen yoğunluk”

İSTANBUL TRAFİĞİNDE SABAH SAATLERİNDE YOĞUNLUK BAŞLADI
İstanbul trafiği sabah saatlerinden itibaren yoğun bir döneme girdi. Saat 08.00 itibariyle şehir genelinde yoğunluk oranı yüzde 60’ın üzerine çıktı. Her iki köprüde de trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne giden Çamlıca-Beylerbeyi arasında özellikle yoğunluk dikkat çekiyor. Ayrıca, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Anadolu-Avrupa yönünde sol şeritte bir trafik kazası meydana geldi ve bu da bölgede yoğunluğa sebep oldu. Küçükbakkalköy-Kavacık arasında da benzer şekilde trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Avrasya Tüneli ise çift taraflı olarak trafiğe açık durumda bulunuyor. Avrupa yakasında Saadetdere-Küçükçekmece arasında E-5 karayolunda yoğunluk gözlemlenirken, TEM Otoyolu’nda ise Bahçeşehir-Altınşehir arasında sabah trafiği hareketliliği devam ediyor.

ULAŞIMDAKİ YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR
İstanbul’da ulaşımda yaşanan bu yoğunluk sürücüler için sıkıntılı bir durum oluşturuyor. Hem Avrupa yakasında hem de Anadolu yakasında köprüler ve ana yollar üzerinde gözlemlenen trafik sıkışıklığı, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Özellikle sabah saatlerinde işe gitmek veya diğer günlük faaliyetleri için yola çıkan vatandaşlar, bu durum nedeniyle gecikmelerle karşılaşabiliyor. Trafik akışının normale dönmesi ve yoğunluğun azalması için sürücülerin dikkatli olması ve kurallara uyması gereken bir konu olarak karşımıza çıkıyor.

YOL DURUMU HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
İstanbul’da yaşanan yoğunluk nedeniyle ulaşım aksamaları devam ederken, sürücülerin sabırlı olması ve trafik kurallarına uyması önem arz ediyor. Özellikle köprülerde ve ana yollarda oluşan yoğunluk, sürücüler arasında stres ve huzursuzluk yaratabiliyor. Bu nedenle, trafiğin akıcı bir şekilde ilerlemesi ve kazaların önlenmesi için her sürücünün sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gereken bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Trafik ekiplerinin de bu süreçte gerekli önlemleri alarak yoğunluğu azaltmaya yönelik çalışmaları devam ediyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Nesrin Baş ve Tuba Demir’den Ulanbator’da Bronz Madalya

Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da düzenlenen Ulanbator Açık Ranking Serisi Turnuvası'nda, kadınlar 68 kilo kategorisinde mücadele eden Avrupa şampiyonu Nesrin Baş, bronz madalyanın sahibi oldu. Çeyrek finalde Odzaya Erdenabat'ı 10-0 yendi.

Üç İlde Yerel Ara Seçim Sandıkları Kuruldu

Türkiye'nin üç farklı şehrinde yerel ara seçim için bugün sandık kuruldu. Tokat, Gümüşhane ve Nevşehir'de toplam altı beldede seçim yapılacak.

ABD’de Festivale Silahlı Saldırı: Çok Sayıda Yaralı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaleti Toledo kentinde bir silahlı saldırı gerçekleşti, 'Old West End' festivaline yakın caddede çok sayıda kişi yaralandı. Yaralıların çoğu tedavi için hastanelere nakledildi.

Vincenzo Montella: Kimsenin Şüphesi Olmasın

A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Venezuela ile oynadığı özel maçı 2-1 kazanmayı başardı. Ay-yıldızlılar, karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen galibiyete uzandı.

Baba Kızına Vurup Saçından Sürükledi

Gaziantep'in Mevlana Mahallesi'nde dün akşam bir baba, motosikletiyle kızının yanına gelip defalarca tokat attı ve saçından tutarak onu sürükledi. Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.