İzmir’de Barakada Yangın Meydana Geldi

YANGINDA YAŞANAN TRAJEDİ

İzmir’in Çiğli ilçesinde yürekleri burkan bir olay yaşandı. İnönü Mahallesi 9231 Sokak’ta 84 yaşındaki Fatma Gelirli’nin yaşadığı barakada henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa süre içinde barakayı saran alevler, bitişikteki ev ve ağıla sıçradı.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle baraka kullanılamaz hale gelirken, evde hasar meydana geldi. Ayrıca, ağıldaki 34 küçükbaş hayvan telef oldu.

Fatma Gelirli, barakada 8 yıldır yalnız yaşadığını ve sahipsiz kedi ile köpekleri beslediğini belirterek “Tavanda patlama sesi duydum. Alevlerin camlardan içeriye doğru geldiğini gördüm, köpeği kurtardım. Ben dönünceye kadar yangın her yeri sardı, dışarıya kaçtım. 2 yavru kedim telef oldu. Her şeyim yandı, bir sandalyem bile yok. Kıyafetlerimi komşular verdi.” dedi.

BÜYÜK KAYIP YAŞANDI

Yangında evinin hasar gördüğünü anlatan Yavuz Güler ise yaşadığı kaybı vurgulayarak “Can havliyle evden çıkıp ağıla koştum. Yalnızca 8 kuzumu kurtarabildim, 34 küçükbaş hayvanım yanarak can verdi. Yangın büyüyüp evimin yatak odasına kadar geldi. Kiracıyım, yetkililerden yardım bekliyorum.” diye konuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.