İzmir’de Sapık Kısa Sürede Yakalandı

OLAYIN DETAYLARI

İzmir’de, 10 Mart tarihinde Bayraklı ilçesi Tepekule Mahallesi’ndeki bir markette, 44 yaşındaki Osman B. market sahibi 41 yaşındaki N.Ç.’ye gazete almak istediğini ifade etti. Ancak, market sahibi kadının gazeteleri masanın üstünde bulmaya çalıştığı sırada Osman B. pantolonunu açarak cinsel organını gösterdi. Yaşanan bu olay karşısında soğukkanlılığını koruyan market sahibi, Osman B.’nin marketten çıkmasının ardından hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

POLİSİN ÇALIŞMALARI

Olayın ardından, yapılan ihbar üzerine polis ekipleri derhal çalışmalara başladı. Bayraklı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, marketteki güvenlik kameralarından faydalanarak şüpheli Osman B.’nin kimliğini ve adresini belirledi.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyonla gözaltına alınan Osman B., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Yapılan araştırmalar neticesinde, şüphelinin 2 yıl önce de aynı suçu işlediği belirlendi. Olayla ilgili olarak devam eden soruşturma süreci sürüyor.

ÖNEMLİ

Tuncer Bakırhan’dan Bakan Tunç’a Tepki

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "umut hakkı" konusundaki yorumlarına sert tepki gösterdi ve bu konunun daha geniş bir boyutu olduğunu vurguladı.

Özel: Mafyanın Kökünü Kazımaya Var Mısınız?

CHP lideri Özgür Özel, Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümünde terörle mücadelede tutarlılık gerektiğini belirterek, emekli ikramiyesi ve yargı konularında iktidarı eleştirdi.

Daha Fazlası!