İzmir’e Yeni Metro Hattı Geliyor!

PROJENİN DUYURUSU YAPILDI

İzmir’de toplu taşıma sisteminde yaşanan yoğunluğu azaltacak yeni bir projenin detayları aktarıldı. Ulaşım altyapısını güçlendirip trafik yoğunluğunu düşürmeyi amaçlayan yeni metro hattı, iki yaka arasında bağlantı kuruyor. Halihazırda yapım aşamasında olan bu metro hattı, İzmirlilere ulaşımda büyük bir kolaylık sağlamaya hazırlanıyor. Çalışmaların hızla sürdüğü belirtilirken, projenin tamamlanmasının ardından hattın genişletilerek daha fazla noktaya ulaşım imkanı vereceği vurgulanıyor.

GÜZERGAH UZATILACAK

Devam eden metro hattıyla ilgili yapılan planlamalara göre, hat Gaziemir’deki Fuar İzmir’e kadar uzatılacak. Bu projeler, İzmir’in ulaşım altyapısını güçlendirerek trafik yoğunluğunu azaltmayı ve çevreci, modern çözümler sunmayı hedefliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.