Kaledere Mahallesi’nde Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

OLAYIN MEYDANA GELDİĞİ YER

Olay, ilçeye bağlı Kaledere Mahallesi’nde bulunan 20 Temmuz Caddesi’nde gerçekleşti. İsa K.’nın bir süredir tehdit aldığı ve polis koruması altında olduğu aktarıldı. Bu kişi, kimliği belirsiz şapkalı ve maskeli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

SALDIRININ SONUCU VE YARALILAR

Tabancayla açılan ateş sonucu, İsa K.’nın yanı sıra seken kurşunların isabet ettiği Yaser F. ve Cevat K. da yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alınan bilgilere göre yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak geniş bir soruşturma başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.