KAZA SAAT İKİ KAZA YERİNDE MEYDANA GELDİ
Kaza, 17.00 sıralarında Tosya ilçesindeki D-100 kara yolunun Yapraklı Kavşağı alt geçidinde gerçekleşiyor. İstanbul yönüne doğru giden bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yöne geçerek, İslam Uzun yönetimindeki fındık yüklü TIR’a çarpıyor. Bu çarpışma sonrası, Uzun’un kazadan kaçmak için yaptığı manevra esnasında TIR, alt geçidin duvarına çarpıyor ve duvar, çarpmanın etkisiyle yıkılıyor.
KAZADA ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kaza sonucunda otomobilde bulunan üç kişi yaşamını yitiriyor, dört kişi ise yaralanıyor. TIR şoförü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildiriliyor. Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendiriliyor. Yaralılara kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınıyorlar.
ULAŞIM BİR SÜRE KONTROLLÜ SAĞLANDI
Kazanın ardından bölgedeki ulaşım, bir süre kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale dönüyor. Kazayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatılıyor.