KATZ’IN NUMARASI SOSYAL MEDYADA SIZDI
İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz’ın cep telefon numarası sosyal medya üzerinden ifşa edildi. Bu durum, numaranın paylaşılmasıyla birlikte çok sayıda kişi tarafından görüntülü aranmaya sebep oldu. Özellikle Türk sosyal medya kullanıcılarının Katz’ı görüntülü araması, ülkenin basınında geniş yankı buldu.
ARAMAYI CEVAPLADI VE GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞTI
İsrail devlet televizyonu KAN’ın aktardığına göre, Türk hackerlar Yisrael Katz’ı görüntülü olarak aradı. Katz, aramayı yanıtlayarak görüntülü görüşmenin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bununla birlikte, sosyal medya kullanıcılarının Katz’ın numarasını yaymasının ardından, İsrail Savunma Bakanı’na pek çok tehdit mesajı geldiği iddia ediliyor.
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ SOSYAL MEDYADA YAYILDI
Yedioth Ahronoth gazetesinde yer alan habere göre, Katz’ın yanıtladığı görüntülü aramanın ekran görüntüsünün sosyal medyada büyük ilgi gördüğü belirtildi. Ayrıca, Katz’ın bu numarayı uzun yıllardır kullandığı ve geçmişte farklı gruplarda dolaşıma girdiği ifade ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Katz, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, çeşitli ülkelerden organize bir şekilde telefonuna mesajların ve aramaların bırakıldığını belirtti.