Kılıçdaroğlu: Allah belasını versin

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi ve teröre lanet okudu.

Kılıçdaroğlu, buradaki bir kişinin “CHP, HDP ve terör örgütünün ilişkisi ne olacak?” sorusuna ”Terör örgütlerine kim destek veriyorsa Allah belasını versin. Biz Türkiye’nin geleceği için mücadele eden bir partiyiz” yanıtını verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2016 yılında Mardin’in Savurn İlçesi yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Sinan Yaylı’nın, Bursa’daki babaevini ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, İvazpaşa Mahallesi’ndeki kahvehaneye geçti. Burada sohbet ettiği vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın, “CHP, HDP ve terör örgütünün ikişkisi ne olacak?” sorusu üzerine, ”Ben partimin genel başkanı olarak söylüyorum ki terör örgütlerine kim destek veriyorsa Allah belasını versin, biz Türkiye’nin geleceği için mücadele eden bir partiyiz. Bayrağımıza bağlıyız, herkese bağlıyız. Size gayet açık ve net söylüyorum” diye konuştu.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Tavşantepe’de Muhtarlık Seçimi İçin Sandık Kuruldu

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili eski muhtar Salim Güran'ın ağırlaştırılmış müebbet cezası Yargıtay'ca onandı. Hukuki sürecin tamamlanmasıyla Güran'ın muhtarlık görevi düştü.

Meclis’te İçki Firmalarına Etkinlik Yasağı Görüşülecek

TBMM Genel Kurulu, 9 Haziran Salı günü başlayacak haftalık çalışmalarında Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşecek. İlk 5 maddesi kabul edilen teklif, kamu kurumlarına su yapılarında güvenlik tedbiri zorunluluğu getiriyor.

Düğünde Çıkan Kavgada Taraflar Birbirine Girdi

Esenyurt'ta bir düğün salonunda henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma şiddetli kavgaya dönüştü.

Kağıthane’de 30 Milyon Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de bir binadan gelen yoğun uyuşturucu kokusu polis ekiplerini alarma geçirince 18 Mayıs Pazartesi günü çalışma başlatıldı. Ekipler saat 14.00'te adres çevresinde izleme ve gözetleme yaptı.

Otomobil Arızası Cinayete Yol Açtı

Adana'nın Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde 24 Mayıs saat 18.00'de karşılaşan husumetli iki kişiden Bişar Oğuz, belinden çıkardığı tabancayla Cumali Kocabey'e ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlarla Kocabey sırtından, arkadaşı Doğan Toprak ayağından vuruldu.