CHP'liler Bugün 1. Meclis'ten Anıtkabir'e kadar yürüdü. Kılıçdaroğlu bu yürüyüş öncesi yaptığı konuşmasında yeni bie gafa imza attı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile 23 Nisan'ı karıştırdı. Hemen durumu toparlayan CHP lideri daha sonra partililerle yürüyüşe geçti.
CHP'nin çağrısıyla yapılan Anıtkabir'e Cumhuriyet Yürüyüşü için 1. Meclis önünde toplanıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet'in kuruluşunun 93.yılı nedeniyle 1.Meclis'in önünde konuşma yaptı.
Konuşmasında demokrasi değerlerinden, Atatürk'ten, cumhuriyetten bahseden Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP'lilerle Anıtkabir'e doğru yürüyüşe başladı.
DİLİ SÜRÇTÜ, AF DİLEDİ
Kortejin başında bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında "Bugün 23 ni… 23 ni… Afedersiniz.. Bugün 29 Ekim, çok mutluyum. Cumhuriyeti coşkuyla kutluyoruz." diyerek gaflarına bir yenisini daha ekledi.