Kısmetse Olur Çifti Aycan ve Onur Barıştı

YENİDEN BİR ARAYA GELDİLER

Bir dönem televizyon ekranlarında fenomen haline gelen Kısmetse Olur yarışmasında popüler olan Aycan Varış ve Onur Yüksel, yıllar sonra tekrar bir araya geldi. Barışan çiftin paylaştığı poz, gündemde geniş yankı uyandırdı. Kısmetse Olur’un gelin adaylarından biri olarak dikkat çeken Aycan Varış, yakın arkadaşı Sema Bayraktar’ın eski eşi Burak Öztürk ile evlenmişti ve bu durum magazin dünyasında büyük ilgi görmüştü. Tepki çeken Varış, konu hakkında şu sözleri söyledi: “Burak ve Sema evliyken ben onları tanımıyordum, ne ekmeklerini yedim ne aynı ortamda bulundum. Sema’yı da tanıyorum, ortak arkadaşlarımız var ama onlar boşandıktan sonra hayatlarına bir sürü insan girdi. Kendimi biliyorum, açıklanacak hiçbir şey yapmadım.”

9 YIL SONRA YENİDEN BULUŞMA

Kısmetse Olur’da damat adaylarından biri olan Onur Yüksel ile Aycan Varış bir dönem birlikteydiler. Olaylı bir şekilde bitirdikleri ilişkilerine, 9 yıl aradan sonra tekrar başladılar. Aycan Varış, eski aşkı ile birlikte verdikleri pozu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hayatım boyunca bir tek kişinin fotoğrafını bu sayfada paylaştım… Seneler sonra yine bir tek onu paylaşırım” notunu düştü.

DUYGUSAL PAYLAŞIMLAR

Onur Yüksel ise bu poz ile ilgili olarak, “Ben heyecandan yorum yapmamışım, elim ayağım gitti, eski heyecanları tekrardan yaşamak ne güzel. Rabbime şükürler olsun. Yaşlandık be Aycanım ama seni gördüğümdeki heyecanımı yitirmemek Rabbimin bir lütfu. Sen iyi ki varsın Aycanikom, kalbimin sana ait olduğunu kaderimin sana yol olduğunu gösterdin” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Evlilik Vaadiyle 10 Milyon TL Dolandırıldı

Zonguldak'ta yaşayan bir erkek, kendisini evlilik vaadiyle yaklaşık 10 milyon TL dolandırdığı gerekçesiyle S.G. adlı kadından şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

Dini Duyguları İstismar Eden Sanıklara Hapis

2020-2023 yıllarında S.S. isimli kadın, kızı, oğlu ve dini nikahlı eşi, vatandaşların dini inançlarını istismar ederek 2 milyon lira dolandırdı. Şüpheliler mağdurlara "hacı baba" adını verdikleri bir varlıkla iletişim kurduklarını iddia etti.

Mükremin Gezgin Suçlamaları Reddetti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanal medya fenomeni Mükremin Gezgin'in paylaşımlarında kadın ve erkek cinsiyetine yönelik alaycı ifadeler kullanarak halkın bir kesimini aşağıladığı iddia edildi. Dosyada yer alan siber inceleme ve bilirkişi raporlarında, sanığın 'Masal' takma adlı trans birey ile Onur B.'nin cinsel birliktelik yaşaması için aracılık yaptığı öne sürüldü.

Petrol Fiyatları Sert Düştü

Petrol fiyatları yüzde 4'e yakın düşüş gösterdi, ABD-İran barış görüşmeleri ve Trump'ın sinyali etkili oldu, Brent 93,5 dolara, WTI 90,5 dolara indi. Petrol fiyatlarındaki düşüş takipten çıkmıyor.

Reha Muhtar Yeniköy’de Toprağa Verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören gazeteci Reha Muhtar dün vefat etti ve cenazesi Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılındı. Törene ailesi, sevenleri, eski mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.