Kızılcık Şerbeti’nde Şok Edici Ayrılıklar Ve Ölüm Sahnesi

Diziden ayrılacağı kesinleşen Emrah Altıntoprak’ın canlandırdığı Mustafa karakterinin bu hafta yayınlanacak bölümde veda edeceği açıklandı. Firaz, Işıl ve Doğa ile birlikte diziden ayrılacağı belirtilen Mustafa’nın, diziden neden ayrıldığı da merak konusu oldu. Peki “Kızılcık Şerbeti”nde Doğa, Mustafa ve Işıl gerçekten ölecek mi, yoksa başka bir senaryo gereği mi diziden çıkacaklar? Yeni bölümle birlikte gerilim tavan yapıyor.

GERİLİM ZİRVEDEN ZİRVEYE

Mustafa ve Işıl’ın kayık üzerindeki hararetli tartışmasına Doğa’nın da katılmasıyla durum iyice gerginleşiyor. Kısa süre içerisinde tartışma bir arbedeye dönüşüyor. Bu kaotik anlarda kayığa hızla yaklaşan bir gemi, büyük bir felaketin başlangıcını müjdeliyor. Çarpmanın etkisiyle Doğa, Işıl ve Mustafa yaşamlarını yitiriyor ve hikâyeden dramatik bir şekilde ayrılıyor. Bu çarpıcı kaza sahnesi, hem karakterlerin hem de izleyicilerin yüreğini burkacak.

DÖNÜM NOKTASI HAZIRLANIYOR

Bölümün duygusal yoğunluğu, dizinin gelişiminde önemli bir dönüm noktası teşkil ediyor. Yapım ekibinin daha önce yaptığı açıklamalara göre diziden birden fazla karakterin ayrılması planlanıyordu. Yeni bölümle birlikte veda edeceği iddia edilen isimler arasında şunlar yer alıyor: Doğa, Mustafa, Işıl ve Firaz (konuk oyuncu). Ancak özellikle Doğa, Mustafa ve Işıl’ın ölümle hikâyeden çıkarılması izleyicilerde büyük bir şok yarattı. Kulislerden sızan bilgiler, bu ağır vedaların dizinin ilerleyen bölümlerinde bambaşka bir yön alması için gerçekleştirildiğini gösteriyor. Ayrıca, hikâyenin yeni karakterlerle tazeleneceği ve “Kızılcık Şerbeti”nin daha sürprizli ve farklı bir dönem geçireceği söyleniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Güzelbahçe Operasyonunda İki Kişi Daha Tutuklandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Mısır'da bulunan iki şüpheli, yurda dönüşlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda jandarma tarafından gözaltına alındı. Belediye Meclis Üyesi G.G. ve inşaat firması yetkilisi eşi Ş.G., jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Petrol Yükseldi, Borsalar Düştü, OECD Uyardı

Piyasalardaki endişeler, Ortadoğu'da ateşkes beklentilerine rağmen saldırıların sürmesiyle arttı. Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yolcu terminaline insansız hava aracı saldırısı düzenlendi.

Fabrikada 3 İşçi Elektrik Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde saat 21.40 sıralarında üç işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Varlık Barışı Resmi Gazete’de: 20 Yıl Vergi Yok

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kanun varlık barışı ve yurt dışı kazançlara 20 yıl süreyle gelir vergisi müstesnası getiriyor. Amme alacağı tecilinde azami taksit süresi 36 aydan 72 aya çıkarılacak.

Şebnem Ferah 6 Yıl Sonra Sahnede

Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, 6 yıl aradan sonra sahnelere döndü. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği ünlü şarkıcı, seneler sonra ilk konserini İstanbul'da verdi.