Kurtulmuş, Burdur’daki Akademik Töreni Değerlendirdi

BURDUR’DA OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYDUĞU

Kurtulmuş, 5. Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Burdur’da olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getiriyorum” diyerek, bu etkinliğin kendisi için önemine değindi. Üniversite tarafından düzenlenen programı, “önemli ve anlamlı bulduğunu” ifade etti.

ÖNEMLİ

CHP’li Belediye Üyesinin Kızı PKK’lı Çıktı

İstanbul’da 9 belediyeye yapılan terör baskınında 10 kişi gözaltına alındı. Sancaktepe Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinin kızı PKK ile ilişkilendirilerek gündeme geldi.

Mansur Yavaş’tan Adaylıkla İlgili Açıklamalar

CHP'deki ön seçim tartışmaları sürerken, Mansur Yavaş'ın katılmayacağını belirtmesi ve genel başkan Özgür Özel'den gelen açıklamalar dikkat çekti. Özel, son gelişmelere atıfta bulundu.

Daha Fazlası!