LÖSEV, Kurban vekaletlerinde kontenjanların dolduğunu açıkladı.
LÖSEV'den yapılan açıklamada, "Vekaleten kurban kesimine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle KONTENJANLARIMIZ dolduğu için Vekaleten Kurban Kesimi bağış kabulü sonlandırılmıştır.
Vakfımıza ulaşan Bağışlara yönelik SMS ve e-postal ile geri bildirimler yapılmıştır. Bağışçılarımızın da bu bilgileri mutlaka teyit etmelerini, doğru iletişim bilgilerini ulaştırdıklarından emin olmalarını önemle hatırlatıyor, Lösemili çocuklarımızı ve kanser hastalarımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca KURBAN BAYRAMI BAĞIŞLARINI ALMAYA devam ediyoruz. Bayram Bağışlarınızla; Tüm yıl boyunca hastanemiz LÖSANTE ‘de lösemi ve kanserli çocuklarımıza tamamen ücretsiz tedavi hizmetleri verilecek, Vakfımıza kayıtlı, ihtiyaç sahibi, on binlerce hastaya maddi ve ayni destekler sağlanacaktır.
1998’den bu güne hiç durmadan lösemi ve kanser hastaları ile onların ihtiyaç sahibi ailelerine, Türk Halkının bağışları ve katkılarını ulaştıran LÖSEV, bağışçılarının destekleri ile hizmetlerini sürdürecektir.
Kamuoyuna önemle duyurulur." denildi.