Maç sonrası F.Bahçe’den ilk açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç çıkan saha olayları nedeni ile tatil edildi. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonsporlu bir taraftar tarafından darp edilen ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan başta olmak üzere, karşılaşmada görev yapan tüm hakemlere yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Ayrıca, ev sahibi Trabzonsporlu futbolcular ile Fenerbahçeli futbolcularımızı sahada sergilemiş oldukları centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz” denildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Muğla’da Yasa Dışı Göçmen Operasyonu: 82 Yakalandı

Muğla'da yapılan bir operasyonla, bir evde 82 kaçak göçmen tespit edilerek yakalandı.

Hatay’da Tırın Tabanında 220 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Hatay'da polis, durdurduğu bir tırın dorse kısmında gizlenmiş 220 bin captagon hap buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fatih’te Cami Girişinde Yangın Paniği Yaşandı

Fatih'teki Sümbül Efendi Camii'nin girişindeki güvenlik kulübesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Edirne'de bir otomobilin çarptığı motosiklet, takla atarak kaza yaptı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Eğitim-Camiasında Öğretmene Şiddet Tepkisi Büyüyor

Canik'te düzenlenen okul sporları etkinliğinde, öğrencilere yönelik öğretmene şiddet olayı yaşandı. Bu duruma sendikalar sert tepki gösterdi.