Macron, Arnavutluk Başbakanı’na Hafifçe Vurdu

FRANSA CUMHURBAŞKANI VE ARNAVUTLUK BAŞBAKANI ARASINDA ŞAKALI SOHBET

Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi’nde, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Arnavutluk Başbakanı Edi Rama arasında aniden gerçekleşen kesit, zirvenin en canlı anlarından biri oldu. Kameralara yansıyan görüntülerde, Macron’un Rama’nın yüzüne hafifçe vurduğu anlar sosyal medyada dikkat çekti.

TRUMP GAFI ESAS ALINDI

Şakalaşmanın arka planında ise ABD Başkanı Donald Trump’ın geçmişte yaptığı bir hata yer alıyor. Rama, Trump’ın Ermenistan-Azerbaycan barış sürecinden bahsederken yanlışlıkla “Arnavutluk ve Azerbaycan arasındaki savaşı bitirdim” dediğini hatırlattı. Bu ifadeyi esprili bir dille Macron’a ileten Rama, “Bizden özür dilemeniz lazım, çünkü bizi kutlamadınız” diyerek Trump’ın barış sağladığı (!) ülke olarak Arnavutluk’u ön plana çıkardı.

İKİ LİDERİN SAMİMİ DİYALOGU

Macron, bu espriye gülerek karşılık verdi ve Rama’nın yüzüne hafifçe dokunarak mizahi bir tepki gösterdi. İki liderin bu sıcak diyaloğu, zirvenin ciddi atmosferine kısa bir mola verdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.