İLGİNÇ OLAY MANİSA’DA GERÇEKLEŞTİ
Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki bir ortaokulda hafta sonu yapılan kurs sırasında dikkat çekici bir durum meydana geldi. Kursa katılan 2’si öğrenci toplam 3 çocuk, tuvalete giderken okulun görevlilerinin kapıları kilitleyip ayrılmasıyla içeride mahsur kaldı.
Çocukların çaresizce yaptıkları yardım çığlıklarını duyan çevredekiler, durumu hemen ilgili ekiplerle paylaştı. Görevli polis ve itfaiye ekipleri, olay yerine hızla geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, pencereden merdivenle içeri girerek kapıları açtı ve çocukları güvenli bir şekilde dışarı çıkardı.
OLAYDA KAN HAYATI TEHLİKESİ YOK
Kurtarma sırasında polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu, olayın ardından herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı ifade edildi. Olay, okul çevresinde kısa bir panik yaratsa da, gönül rahatlığıyla sonuçlandı.