Maximin: “Bana Doping Yapmaya Kalktılar.”

DOPİNG İDDİALARI VE TEHDİTLER

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Allan Saint-Maximin, Fransız basınında yapılan bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zack Nani’ye verdiği demeçte, Fenerbahçe’de kendisine doping yapılmak istendiğini öne sürdü.

KULÜBÜN ÇEVRESİNDEKİ SORUNLAR

Nafi Alpay’ın çevirisiyle açıklamalarını sürdüren Maximin, tehditler aldığını belirtti. “Fenerbahçe’nin şampiyon olamamasının nedeni, futbol dışı etkenlerle kulübün çevresinin kuşatılmış olmasıydı. Hatta bir noktada bana doping yapmaya bile kalktılar. İnsanlar bunları bilmiyorlar. Bunları açık açık konuşamıyorsunuz çünkü sizi tehdit ediyorlar. Eğer konuşursanız ‘sana şunu şunu yaparız’ diyorlar. Bazen futbolu aşan konuların içinde buluyorsunuz kendinizi.” diyerek yaşadığı zorlukları dile getirdi.

MOURINHO’NUN ŞAMPİYONLUK ARZUSU

Doping iddiaları hakkında da detay veren Fransız oyuncu, “Mourinho şampiyon olmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Ben şampiyon olmak için geldim. Ancak kulübün çevresinde o kadar çok fazla sıkıntılı şey var ki.. Örnek vermem gerekirse eğer, iş öyle bir noktaya geldi ki bana doping yapmaya bile kalkıştılar orada.” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.