MediaMarkt Startup Challenge’a 232 Başvuru Değerlendirildi

MEDIA MARKT STARTUP CHALLENGE’A TAILLE EDİLEN BAŞVURU SÜRECİ TAMAMLANDI

Avrupa’nın önde gelen tüketici elektroniği perakendecisi MediaMarkt, perakende sektörünün geleceğini bugünün yenilikçi fikirleriyle şekillendirmek için başlattığı Startup Challenge yarışmasının başvuru ve ön değerlendirme sürecini başarıyla tamamladı. Tenity partnerliğiyle gerçekleştirilen bu önemli etkinlik, bu yıl Google, Index Grup ve BNP Paribas Cardif tarafından destekleniyor.

FİNAL GÜNÜ ÖNCESİ GİRİŞİMLER DEĞERLENDİRİLDİ

15 Ocak 2025’te yapılacak final etkinliği öncesinde, farklı sektörlerde hizmet veren toplam 232 girişim detaylı şekilde değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda, final günü sahneye çıkacak 10 girişim belirlenecek. MediaMarkt Startup Challenge’ın bu yılında öne çıkan girişimlerin sektörleri arasında en çok dikkat çeken alan perakende satış teknolojileri oldu. Toplamda 104 girişim ile bu kategoride yer alıyor. Ardından 65 girişim kurumsal dijitalleşme ile çalışan deneyimini güçlendirme alanında yer alıyor. Ayrıca 30 girişim sürdürülebilirlik ve çevresel etki çözümleri üzerinde, 26 girişim ise satış sonrası teknolojileri üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Farklı alanlardan gelen toplam 7 girişim de değerlendirme sürecine dahil edildi.

FINAL GÜNÜNE HAZIRLIKLAR DEVA EDİYOR

232 girişimden seçilerek finale kalacak olan en iyi 10 proje, 15 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek MediaMarkt Startup Challenge Day etkinliğinde, uzman jüriye sunumlarını yapacak. Bu süreç, girişimcilerin yenilikçi fikirlerini pazara sunma ve perakende sektörüne katkıda bulunma fırsatını elde edeceği önemli bir platform olarak belirleniyor.

ÖNEMLİ

TCMB Başkanı Karahan, Uşak’ta İş Dünyasıyla Buluştu

Merkez Bankası Başkanı Dr. Fatih Karahan, Uşak'ta para politikaları ve makroekonomik görünüm hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Elektrikli Araç Teşvikleri Çin’de Rekabeti Kızıştırıyor

Elektrikli araç piyasasında rekabet artıyor; peşinatsız satışlar ve 5 yıl vadeli faizsiz kredi imkanlarıyla birlikte yeni kampanyalar devreye girdi.

Daha Fazlası!