Ankara’daki NATO Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çektirmek için bir araya geldi. İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ABD Başkanı Donald Trump’ın geldiği yöne bakmamak için başını sık sık çevirdi. O anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
MELONİ'NİN TAVIRLARI SOSYAL MEDYADA YORUMLANDI
Birçok kullanıcı Meloni’nin tavırlarını Trump’a mesafeli duruş olarak yorumladı. Fotoğraflarda Meloni’nin objektiflere poz verirken başını farklı yönlere çevirdiği görüldü. Trump ile göz göze gelmemeye çalıştığı yönünde paylaşımlar yapıldı. Görüntüler sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.
TRUMP İLE MELONİ ARASINDA GERİLİM TIRMANMIŞTI
ABD Başkanı Trump, G7 Zirvesi’nde Meloni için yalvardı ifadesini kullanmıştı. İtalyan lider ise asla yalvarmayız karşılığını vermişti. İki lider arasındaki gerilim bu sözlerle tırmanmıştı.