OKÇULUKTA TÜRKİYE’NİN YÜKSELEN DEĞERİ
Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin, Türk okçuluğunun son üç yılda önemli bir ivme yakaladığını ve artık dünya genelinde önde gelen ülkeler arasında yer aldığını belirtti. Ergin, Türk okçuların katıldıkları yarışmalarda sürekli olarak başarılı olmalarının, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda birden fazla madalya kazanılması beklentisini yükselttiğini ifade etti.
BÜYÜK BAŞARILAR VE HEDEFLER
Ergin, Türk okçuların son dönemde dünya ve Avrupa şampiyonalarında sürekli olarak kürsüde yer almalarının, ülkelerinin okçuluk branşında artık favori ülkeler arasında gösterilmesine sebep olduğunu vurgulayarak, 2024 Paris Olimpiyatları’nda büyük başarılar elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.
UMUT VERİCİ GELECEK
Yusuf Göktuğ Ergin, Türk okçuların performanslarının artmasıyla birlikte ülkelerinin okçuluk alanında uluslararası alanda daha çok söz sahibi olduğunu dile getirerek, genç sporcuların da yetiştirilmesiyle bu başarının devam edeceğine olan inancını dile getirdi.