DENİZLİ’DE MEZAR ZİYARETİ SIRASINDA ŞOK
Denizli’de yaşayan 53 yaşındaki Cennet Şanlıtürk, 2022 yılında kalp rahatsızlığı yüzünden eşini kaybetti. Eşinin mezarını düzenli olarak ziyaret eden Şanlıtürk, son ziyareti sırasında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Mezar mermerlerinin kırıldığını ve zarar gördüğünü gören Cennet Şanlıtürk, durumu mezarlık görevlilerine ve ardından da polis ekiplerine bildirdi. Şanlıtürk, bu durumu yapan kişilerin yakalanması için şikayette bulundu.
ŞÜPHELİ EVLİLİK TEKLİFLERİ ÜZERİNE DÜŞÜNCELER
Cennet Şanlıtürk, en son eşinin mezarını geçtiğimiz hafta perşembe günü ziyaret ettiğini ifade etti. Düğün sebebiyle Tavas ilçesine gittiğini belirten Şanlıtürk, ise mezar ziyaretini yaptıktan sonra bu acı manzarayla karşılaştığını aktardı. “Pazartesi günü tekrar geldiğimde eşimin mezarını bu halde gördüm. İnsan olan biri bunu yapamaz. Bunu yapan kesinlikle insan değil” diyen Şanlıtürk, adaletin yerini bulmasını ve bu durumu yapan kişilerin bulunmasını istiyor.
EŞİNE OLAN SEVGİSİ VE KAYGILARI
Daha önce evlenme teklif eden bazı kişileri reddettiğini söyleyen Cennet Şanlıtürk, bu durumu yapan kişinin onlardan biri olabileceğini düşündüğünü belirtti. “Bugün mezara bunu yapan yarın bana da bir şey yapabilir. Yapsın, benim kaybedecek, korkacak bir şeyim yok” ifadelerini kullanan Şanlıtürk, bu durumu yapan kişinin kendisiyle yüzleşmesini ve cezasını almasını istedi.