MHP Derdin Derdimiz Toplantısını Bursa’da Düzenledi

MHP’DEN ‘DERDİN, DERDİMİZ’ TOPLANTISI

MHP, Bursa Kent Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Derdin, Derdimiz’ toplantısında bir araya geldi. Toplantıya MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Nurtaç Usta, MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katılım gösterdi.

KAMU GÜVENLİĞİ MESAJI

Toplantıda konuşma yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “İstiklal Marşı şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy yıllar önce şöyle demiş ‘Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez’. Bu mısralar bize aziz milletimizin bir beka, bir varoluş meselesi olduğunu göstermektedir.” diyerek, MHP’nin “Terörsüz Türkiye” hedefinin önemini vurguladı. Büyükataman, “Terörsüz Türkiye, bir milli adımdır ve aziz milletimizde sahiplenmesiyle devlet politikası halini almıştır.” ifadesini kullandı. “Terörsüz Türkiye, milli güvenliğimize yönelen tehditlere, coğrafyamızda süren savaşlara karşı ülkemizin geleceğini güvene alan, Türkiye’yi kamburlarından kurtaran hamle olmuştur” şeklinde devam eden Büyükataman, bu milli hamleden rahatsız olanları da eleştirdi.

SİYASİ RANTI HEDEF ALDI

Büyükataman, siyasi rant devşirilmesine dair eleştirilerde bulundu. “Günlerini mahkeme kapılarında, yolsuzluk bataklığında ve koltuk kavgasında geçiren Cumhuriyet Halk Partisi, işin milli güvenlik meselesi olduğunu idrak edememiş bu kutlu hedef üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışmıştır.” diyerek CHP’nin tutumunu eleştirdi. Ayrıca, İyi Parti’nin de MHP’nin Terörsüz Türkiye hedefine yönelik karalamalar yaptığını belirtti. “Buradan İyi Parti’ye soruyoruz ‘Terör örgütünün siyasi uzantısıyla iki kez ittifak yapan siz değil miydiniz?'” şeklinde sorular yönelten Büyükataman, muhalefeti eleştirdi.

MENFAAT İÇİN SİYASET YAPILMIYOR

Büyükataman, siyaseti menfaat için yapmadıklarını belirterek, “Türkiye’nin ve Türk milletinin her sorununa Türk milliyetçilerinin söyleyecek bir sözü, verecek cevabı vardır.” dedi. Siyaset anlayışlarını Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” prensibine dayandırdıklarını ifade eden Büyükataman, MHP’nin her zaman aziz milletle birlikte yürüdüğünü sözlerine ekledi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Ferdi Zeyrek İçin Mevlit Okutuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ferdi Zeyrek, vefatının birinci yıl dönümünde düzenlenen törenlerle anıldı. Anma programı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası önünde başladı.

Aynur Kanbur Cinayetini İstanbulkart Çözdü

90'lı yılların en ünlü oryantal dans grubu Mezdeke'nin üyesi Aynur Kanbur, 26 Mart 2016'da İstanbul Şişli'deki evinde tabancayla vurularak öldürülmüştü. Cinayet 10 yıl sonra çözüldü.

Bıçaklanan Öğrenci Can Havliyle Kafeye Sığındı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Erdem Demir, bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kezzaplı Dehşet: Anne Öldü, Kızı Ağır Yaralı

İzmir'de boşandığı Hakan Ş. tarafından kezzaplı saldırıya uğrayan Ayfer Karakayışlı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Aynı olayda yaralanan kızı M.Ş.'nin tedavisi sürüyor.

Salah İçin Anlaşma İtirafı

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, 8 yıl aradan sonra yeniden göreve başladı ve transfer çalışmalarına odaklandı. Önceki yönetimde görev alan Ertan Torunoğulları, Salah ile ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.