MHP’den CHP’li Tanrıkulu’na tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na MHP Genel Başkan Yardımcısı’ndan tepki geldi.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, TSK’ya yönelik tartışılan sözleriyle ilgili konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “Bu aleni bir şekilde vatana ihanettir. Bunlar düşmana askerlik yapıyor. Şu anda Sezgin Tanrıkulu’nun yediği ekmek haramdır.” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, TSK’ya yönelik açıklamalarıyla ilgili konuşan İzzet Ulvi Yönter, “Bu aleni bir şekilde vatana ihanettir. Dava açıldı. Yargının kararına göre CHP yönetimi tarihi sorumluluktan kaçmamalı, kaçamayacak. Bu sözler cinayet, ihanet, rezalet… Kahraman Mehmetlerimiz hainlerle mücadele eder, bölücülerle mücadele eder. AİHM Türkiye’nin haklarıyla ilgili bir hassasiyet duymuyor. PKK’nın propagandasına Sezgin Tanrıkulu sarılmıştır. Düşmana askerlik yapmıştır. TSK bizim gelecek ümidimiz. Şu anda Sezgin Tanrıkulu’nun yediği ekmek haramdır.” dedi.

Yönter açıklamalarını şöyle sürdürdü:

CHP yavaş, düşük profilli bir açıklama yaptı. CHP bizim beklediğimiz bir tavrı gösteremez. Selahattin Demirtaş serbest kalsın diyen kim. Şimdi CHP Genel Başkanı Sezgin Tanrıkulu’nu karşısına alabilir mi? Biz süreci dikkatle takip edeceğiz.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.

Kahramanmaraş’ta 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Uzmanlar, bu sarsıntının Adana Havzası'nın etki alanında olduğunu vurguladı.

İcardi Hakkında Samimi Açıklamalar Yapan Simge Sağın

Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısıyla bağlantılı olarak futbolcu Mauro Icardi ile özel bir ilişki geliştirdiğini ifade etti.