Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için Real Madrid’de forma giyen genç golcü Gonzalo Garcia’yı gündemine aldı. İspanyol devinin teknik direktörü Jose Mourinho bu transfer için devreye girdi. Mourinho, genç oyuncunun takımda kalmasını talep etti.
MOURINHO AYRILIĞA İZİN VERMEDİ
Portekizli teknik adam, Gonzalo Garcia’nın takımda kalmasını istedi. Mourinho, olası bir ayrılık için kapıları kapattı. Genç golcüyü taktiksel planlamasında kritik bir role sahip olarak görüyor.
VAZGEÇİLMEZ BİR PROFİL OLARAK GÖRÜLÜYOR
Mourinho, Garcia’yı geleneksel bir 9 numara olarak değerlendiriyor. Oyuncunun stoperleri geriye çekebildiğini belirtiyor. Hava toplarında üstünlük sağladığını ve farklı hücum seçenekleri sunduğunu ifade ediyor. Mourinho, kadroda bu profile sahip başka bir forvet olmadığına inanıyor.