Mourinho’nun Fenerbahçe’ye Bıraktığı Otel Faturası

Fenerbahçe’den Ayrılan Jose Mourinho Hakkında Yeni İddialar

Fenerbahçe’den ayrılan Jose Mourinho hakkında dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Mourino’nun İstanbul’da geçirdiği 15 aylık süre zarfında lüks bir otelde konakladığı ve yaklaşık 37 milyon lira tutarındaki otel masrafının, kulübe ödenmesi için bırakıldığı öne sürüldü. Portekizli teknik adamın Türkiye’deki serüveni sona ermiş olmasına rağmen, bu iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Mourinho, Fenerbahçe’de geçirdiği 15 ay boyunca zaman zaman yönetime yönelik eleştirilerde bulunarak dikkat çekmişti. Özellikle takımın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica’ya veda etmesinin ardından yönetim ile yollarının ayrılması söz konusu oldu. Mourinho, kulüpten 9 milyon Euro tazminat alarak ayrıldı. İstanbul’da kaldığı lüks otelin masraflarının da Fenerbahçe’ye devredildiği iddiaları, spor camiasında yankı buluyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

TCMB, Parolapara’nın Faaliyet İznini İptal Etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ'ye verilen elektronik para kuruluşu faaliyet iznini iptal etti. Bu karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yapay Zeka Kendi Halefini Tasarlayabilir

Anthropic şirketi kurucu ortağı Jack Clark ve enstitü lideri Marina Favaro'nun kaleme aldığı blog yazısı yayımlandı. Yazıda yapay zeka geliştirme sürecinin insanlardan sistemlere devredildiği belirtildi.

Bitcoin 60 Bin Doların Altına Geriledi

Bitcoin, TSİ akşam saatlerinde yaklaşık yüzde 6 değer kaybetti. Kripto para 59 bin 770 dolara kadar düştü.

Savcıların Şifresiyle FETÖ Dosyalarını Kapatan Sanıklara Ceza

Ankara 28. Ağır Ceza Mahkemesi, UYAP sistemine girerek soruşturma dosyalarını kapatan zabıt katibi Ahmet Yılmaz'ın da arasında olduğu 15 sanık hakkında kararını açıkladı. Mahkeme başkanı, önceki celsede mütalaaya karşı savunmaların alındığını hatırlattı.

Güzelbahçe Belediyesi CHP’de Kaldı

Güzelbahçe Belediye Meclisi, tutuklanan Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından başkanvekilliğine CHP'li Meclis Üyesi Ayşe Akın'ı seçti. Toplantı, Atatürk Kültür Merkezi'nde olağanüstü gündemle yapıldı.