MSB, İskenderun’da İki Asker Şehit

HATAY İSKENDERUN’DA ŞEHİTLERİMİZ VAR

Hatay İskenderun’da meydana gelen bir olay sonucunda iki asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı, bu durumu kamuoyuna duyurdu. Bakanlığın yaptığı bilgilendirmeye göre, İskenderun Deniz Er Eğitim Komutanlığı’ndaki askerlik eğitimi sürecinde, yedi asker yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan askerlerden Muhafız Er Hayrullah Halit Karaman ve İkmal Er Semih Erdoğan, alınan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldular.

ÖLÜM NEDENİ DEHİDRATASYON

Bakanlık, şehit askerlerin otopsi raporunda ölüm sebeplerinin aşırı sıvı kaybına (dehidratasyon) bağlı olarak kandaki sodyum düzeyinin sebep olduğu çoklu organ yetmezliği olarak belirlendiğini açıkladı. Bu durum, askerlerin hayatlarını kaybetmesine neden olan önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

TEDAVİSİ DEVAM EDEN BEŞ ASKER VAR

Açıklamanın devamında, beş askerin halen hastanede tedavi altında olduğu ve sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu belirtildi. Ayrıca, konuyla ilgili olarak bir soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.