MEHMETÇİK TERÖRİSTLERİN ÜSTESİNDEN GELMEYE DEVAM EDİYOR
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya karşı yürüttüğü operasyonlarda başarılı bir şekilde ilerlediği belirtildi. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Türk askerinin teröristlere karşı kararlı mücadelesi devam ediyor.
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR
MSB’nin yaptığı açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Pençe-Kilit Operasyonu ile Barış Pınarı bölgesindeki operasyonlarda, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi Türk ordusunun kararlılığını ve başarısını bir kez daha ortaya koydu. Mehmetçik’in teröristlere karşı gösterdiği kararlılık, operasyonların başarılı bir şekilde devam etmesini sağlıyor.
KARARLILIKLA DEVAM EDİLİYOR
Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonların aralıksız bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Türk askerinin teröristlere karşı kararlı mücadelesi, bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması adına önemli bir konu teşkil ediyor. Operasyonlar, terör örgütlerinin bölgedeki faaliyetlerine büyük bir darbe vuruyor.