Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Onlarca Öğretim Üyesi Alıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu kapsamında fakülte ve yüksekokullarına akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarında çok sayıda öğretim üyesi istihdam edilecek. Başvurular üniversitenin internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Adayların ıslak imzalı dilekçelerini ilgili birimlere ulaştırması gerekiyor.

BAŞVURULAR ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK

Adaylar başvurularını sistem üzerinden tamamlamalı. Profesör ve Doçentler için Personel Dairesine dilekçe verilmeli. Dr. Öğr. Üyeleri başvurularını ilgili fakülteye veya yüksekokula iletmeli.

AKADEMİK KADROLAR İÇİN KONTENJANLAR AÇIKLANDI

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’ne bir Profesör alınacak. Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti ve Restoratif Diş Tedavisi bölümlerine Doçent aranıyor. Edebiyat Fakültesi Klasik Arkeoloji için bir Doçent kadrosu var. Eğitim Fakültesi’ne Profesör ve çok sayıda Dr. Öğr. Üyesi alınacak. Fen Fakültesi Kimya ve Matematik bölümlerine Profesör, Biyoloji’ye Dr. Öğr. Üyesi istihdam edilecek. Fethiye İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve İşletme bölümlerine öğretim üyesi alımı yapılacak. Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme, Hemşirelik ve Halk Sağlığı alanlarında Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi kadroları açıldı. Fethiye Sağlık Hizmetleri MYO Yaşlı Bakımı bölümüne bir Doçent aranıyor. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret, İktisat ve İşletme bölümlerine akademik personel alınacak. Milas Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler ve Temel Bilimler bölümlerine Dr. Öğr. Üyesi istihdam edilecek. Mimarlık Fakültesi ve Muğla MYO için çeşitli kadrolar var. Mühendislik Fakültesi Metalurji, Bilgisayar, Yazılım ve Enerji alanlarında öğretim üyesi alımı yapacak. Ortaca MYO Turizm bölümüne bir Profesör aranıyor. Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne Dr. Öğr. Üyesi alınacak. Su Ürünleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Tıp Fakültesi için geniş kadro ilanı yapıldı. Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi bölümlerine öğretim üyesi istihdam edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI BELİRLENDİ

Adaylar 657 sayılı Kanun’daki genel şartları taşımalı. Her pozisyon için özel nitelikler aranıyor. Başvuru süreci ilan tarihinden itibaren 15 gün sürecek. Gerekli formlara üniversitenin resmi sitesinden erişilebilir.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Adana’da Kıskançlık Krizi: 3 Kişi Öldürüldü

Adana'da kıskançlık krizi yaşayan bir adam, sevgilisini ve olaya tanık olan iki kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, 25 Temmuz'da saat 23.30'da Çukurova ilçesinde meydana geldi.

Ev Sahiplerinden Kiracılara Mevduat ve Sosyal Medya Talebi

Kiracı olmak isteyen vatandaşlar son dönemde ev sahiplerinin yeni talepleriyle karşılaşıyor. Bazı ev sahipleri kredi notu ve adli sicil kaydı gibi belgelerin yanında farklı isteklerde bulunuyor.

Muğla’daki Orman Yangınına Müdahale Sürüyor

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde sabah saatlerinde ziraat alanında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Şiddetli rüzgar nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü.

YKS Tercihleri Başladı: 16 Yeni Bölüm

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri için geri sayım sona erdi. 21 Temmuz'da açıklanan sonuçlarla adaylar sözel, sayısal ve eşit ağırlık puanlarını öğrendi.

Uşak Belediyesi Maaş Soruşturmasında 17 Kişi Belirlendi

Şirket Maaş Listesindeki 17 Kişi Tespit Edildi Devam eden Uşak Belediyesi yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye şirketlerinde sigortalı görünen 17 kişi olduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında bu kişilerin Özkan Yalım'ın işletmelerinde çalıştığı tespit edildi.