OLAYIN SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR
Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın arama çalışmaları, 19’uncu günde sonuç verdi. Dere yatağında çuval içerisinde üzeri taşlarla örtülüp çalılıklarla gizlenmiş cansız bedeni bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Narin’e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, “cesedi taşıdığını” itiraf eden Nevzat Bahtiyar ve Narin’in annesi Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.
KEMİKLERİN OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
Soruşturma kapsamında Narin’in cesedi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cesediyle aynı çuval içerisinde bulunan ve Narin’e ait olduğu düşünülen kaval kemiği ile diğer kemik parçaları, yapılan incelemenin ardından tekrar Diyarbakır’a getirildi. Kemikler, Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Tavşantepe Mahallesi’ndeki mezarlığa götürüldü.
MEZAR BİRLİKTE KAPATILDI
Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen defin işlemi ile Narin’in defnedildiği mezar açıldı ve kemikler, cenazenin yanına gömüldü. Açılan mezar tekrar kapatıldı.