ABD’DE EPSTEIN’LE İLİŞKİLER HAKKINDA YENİ AÇIKLAMALAR
ABD’de, kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş suçlusu Jeffrey Epstein ile ilgili yeni bilgiler yüzeye çıkıyor. Epstein ile bağlantılı suçlar ve onun etrafındaki kişilere dair isimler gün yüzüne çıkarken, Norveç Velihat Prensesi Mette-Marit kamu yayıncısına verdiği röportajda, bu tartışmalı isimle ilişkisine dair dikkat çekici ifadelerde bulundu.
“MANİPÜLE EDİLİP KANDIRILDIĞIMI KABUL ETMEK ÖNEMLİ”
Yaptığı röportajda Prenses, “Elbette onunla hiç tanışmamış olmayı dilerdim. Bu kadar manipüle edilip kandırıldığımı da kabul etmek benim için çok önemli” dedi. Bunu yanı sıra Epstein ile olan ilişkilerinin detaylarına ilişkin iddialara da cevap veren Prenses, ilişkilerinin sadece dostluk boyutunda olduğunu açıkladı.
PİŞMANLIK DUYDUĞUNU VURGULADI
Mette-Marit, “Her şeyden önce bir arkadaştı. İlişkinin başka bir boyutu olup olmadığı sorulursa, cevap hayır.” diyerek geçmişte bu ilişkiden duyduğu derin pişmanlığı yineledi. Norveç medyasına sızan e-posta yazışmaları ise kamuoyunda yeni tartışmalara yol açtı.
“PARİS ZİNA İÇİN İYİ BİR YER”
2011’de Epstein’a yazdığı bir e-postada, kendisinin Epstein’i araştırdığını ve bulgularının iyi olmadığını belirttiğini ifade eden Prenses, mesajını gülen emojiyle sonlandırdığını kaydetti. 2012’de Epstein’in Paris’te ‘eş aradığını’ belirtmesi üzerine Prenses’in verdiği yanıt ise dikkat çekti: “Paris zina için iyi bir yer, İskandinavlar eş olmak için daha uygun.” Ayrıca, 2013 yılında Prenses’in, bir arkadaşıyla birlikte Epstein’in Florida’daki Palm Beach’te dört gün kaldığına ilişkin belgeler de ortaya çıktı. Mette-Marit, bu yazışmaların “utanç verici” olduğunu dile getirdi ve ilişkinin birkaç olaydan sonra sonlandığını, ancak detay vermek istemediğini aktardı.