Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 9. haftada RAMS Başakşehir’i deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmayı değerlendirdi. Buruk, “İlk yarı üretemedik ancak oyunun devamında ürettik. Zemin kaygandı. Sarı kartlar oyuncularımızı riskli duruma soktu. Milli arada daha çok bizimle çalışan oyuncularla başladık. Rakip zorladı ancak net kaçırdığımız pozisyonlar vardı, maçı daha erken bitirebilirdik. İyi kurulmuş bir takım, lige göre çok iyi bir kadroları var. Burası eski takımım, Nuri hocanın ileride çok başarılı olacağına inanıyorum. Aldığımız 3 puan değerli. Eksiklerimiz vardı, bu hafta için Şampiyonlar Ligi öncesi değişiklikler vardı, önemli olan kazanmaktı” dedi.
SANE’NİN PERFORMANSI
Buruk, Sane’nin performansına da değinerek, “Beklentimiz çok yüksek. Hazırlık dönemini çok iyi geçirdi. Hazırdı, antrenman performansıyla bugün sahadaki performansı aynıydı. Genel olarak bütün oyuncularım iyiydi. Milli takımda yıpranan oyuncular oldu, genel olarak olumlu bir maçtı” ifadelerini kullandı.
ŞAMPİYONLAR LİGİ VURGUSU
Bodø/Glimt’in güçlü bir takım olduğunu belirten Buruk, “Bugün izledim, 5-2 kazandılar. İki maç arasında fark olacak. Tehlikeli oyuncuları var. Genç, oturmuş ve ne yaptığını bilen bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmak çok önemli olacak. Kazanmak büyük bir avantaj getirecek. Taraftarımızla muhteşem işler çıkartıyoruz” şeklinde konuştu.