OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ ZAMAN VE YER
Olay, Fatsa ilçesinin Bolaman Mahallesi sahilinde, saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Feride Ceren Ayazoğlu, serinlemek amacıyla denize girdi. Ancak, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.
KURTARMA GİRİŞİMİ
Kızının çırpındığını gören baba Recep Ayazoğlu, hemen suya atladı. Boğulma tehlikesi geçiren baba ve kızı, çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Durumun acil olduğu ihbarıyla birlikte olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi.
BABANIN KAYBI VE KIZININ DURUMU
Baba ve kızı, sağlık ekiplerinin ambulanstaki ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak, Recep Ayazoğlu, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Feride Ceren Ayazoğlu’nun durumu hakkında tedavisinin sürdüğü bilgisi alındı. Olayla ilgili gerekli inceleme başlatıldı.