Orman Yangınları İçin Camilerde Dua

DIYANET’TEN ORMAN YANGINLARI İÇİN DUA DAVETİ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya platformu üzerinden orman yangınlarına dair önemli bir açıklama yaptı. Erbaş, bu akşam orman yangınlarının sona ermesi amacıyla yatsı namazından sonra tüm camilerde dua okunacağını söyledi.

TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLİYOR

Erbaş, bu önemli etkinlikte tüm vatandaşları camilere davet etti. Yangınlar karşısında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, topluca dua edilmesi gerektiğini vurguladı.

ÖNEMLİ

15 Temmuz Şehitliği’nde Anma Töreni Düzenlendi

İçişleri Bakanı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, 15 Temmuz Şehitleri anma töreninde bir araya geldi ve duygusal anlar yaşandı.

Özel, Manavgat Belediyesindeki Rüşvet Skandalını Yorumladı

CHP Lideri Özgür Özel, Manavgat'taki rüşvet operasyonunu eleştirerek, suçlanan belediye meclis üyesinin geçmişte kendileri tarafından aday gösterilmesinin kendilerine utanç verdiğini belirtti.

Daha Fazlası!