Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek yenilgisiz serisini sürdürdü. Bu karşılaşmada Victor Osimhen, Bodo/Glimt ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı düşünülerek yedek kulübesinde görev aldı. Milli aradan moral bulmuş fakat yorgun dönen golcü oyuncunun Avrupa’daki önemli karşılaşmada ilk 11’de başlaması bekleniyor. Ayrıca, Osimhen’in Avrupa’da bir ilke imza atma fırsatına da çok yakın olduğu belirtiliyor.
YENİ REKOR YOLUNDA
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de gol kralı unvanını kazanmış olan Nijeryalı futbolcu, Avrupa kupalarında da üst üste goller atmış durumda. Osimhen, üst üste 6 Avrupa müsabakasında fileleri sarsarak Burak Yılmaz’ın 2012’de kırdığı rekora ortak oldu.
KULÜP TARİHİ İÇİN ÖNEMLİ AN
Eğer Bodo/Glimt maçında 1 gol kaydederse, rekorun tek sahibi olacak ve kulüp tarihine geçecek. Bu sezon Galatasaray forması altında gösterdiği performansla dikkat çeken 26 yaşındaki yıldız, 7 maçta 3 gol atarak 388 dakika sahada kaldı.