Osimhen’den Galatasaray Resti: Uçak Yok!

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SON AŞAMADA

Galatasaray, Victor Osimhen transferinde önemli bir aşamaya geldi. İtalya’da yapılan transfer görüşmesine görüntülü katılan Osimhen, Napoli yönetimine “Galatasaray’a gitmek istiyorum, kolaylık gösterin.” diyerek talebini iletti. Transferin henüz kesinleşmemesi nedeniyle Galatasaray yöneticileri Abdullah Kavukcu ve George Gardi, planlanan uçuşa binmedi.

TEMİNAT MEKTUBU SEBEBİYLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Galatasaray, Napoli ile ödeme planını görüşmeye devam ediyor ve İtalyan kulübünün talep ettiği teminat mektubunu aşmaya çalışıyor. Galatasaray, Osimhen’in 75 milyon euroluk bonservisini 5 taksitte ödemek için Napoli ile bir anlaşma sağladı fakat bunun için teminat göstermesi gerekiyor. Taraftarlar, Milano’da bir görüşmenin daha yapılmasını bekliyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da 41 maçta forma giyen Osimhen, 37 gol ve 8 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.