Osimhen’den Uçak Resti: Sadece Galatasaray

GALATASARAY’IN OSIMHEN TRANSFERİNE YAKLAŞILIYOR

Galatasaray, Victor Osimhen transferinde önemli bir aşamaya geldi. İtalya’daki transfer görüşmesine görüntülü olarak katılan Osimhen, Napoli’ye önemli bir püf noktası sundu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Nijeryalı golcü, “Galatasaray’a gitmek istiyorum, kolaylık gösterin.” sözleriyle durumu net bir şekilde ortaya koydu. Transferin henüz sonuçlanmaması sebebiyle Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukcu ve George Gardi, planlanan uçağa binmedi.

TEMİNAT MEKTUBU İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Galatasaray, Napoli ile ödeme planı üzerinde müzakerelerini sürdürüyor ve İtalyan kulübünden gelen teminat mektubu talebini aşmaya çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, Napoli ile Osimhen’in 75 milyon euroluk bonservisini 5 taksitte ödemek için anlaşmaya vardı. Ancak İtalyan ekibine teminat sağlamaları gerekiyor. Taraftarlar, Milano’da yapılacak ek bir görüşmeye odaklanmış durumda.

OSIMHEN’İN GALATASARAY’DAKİ PERFORMANSI

Galatasaray’da 41 maçta görev alan Osimhen, 37 gol ve 8 asistle dikkat çekici bir performans sergiledi. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Mars’ta Zamanın Akışı Genel Görelilik Teorisiyle İnceleniyor

Yeni bir araştırma, Mars'taki saatlerin Dünya saatlerine göre her gün ortalama 477 mikrosaniye ileri gittiğini ortaya koydu.

Real Madrid’de Kriz Derinleşiyor: Arda Güler Tartışmaları Devam Ediyor

Real Madrid, Girona ile berabere kalarak liderliği Barcelona'ya kaptırdı. Kylian Mbappe'nin eleştirileri sonrası takımda huzursuzluk artarken, Arda Güler hakkındaki yorumlar da dikkat çekti.

Türkiye’nin Romanya İle Savunma İş Birliğinde Tarihi Adım

Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi, Romanya’ya savaş gemisi satışı gerçekleştirdi. Bu anlaşma, Türkiye'nin savunma sanayisindeki uluslararası etkisini bir kez daha gösterdi.

CHP’den Asgari Ücrette 39 Bin Lira Talebi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde asgari ücretin 2026'da 39 bin TL olması gerektiğini ifade etti.

TBMM Adalet Komisyonu 11’inci Yargı Paketini Görüştü

TBMM Adalet Komisyonu, infaz düzenlemelerini kapsayan '11'inci Yargı Paketi'ni görüşmeye başladı. Yeni düzenlemeyle trafik güvenliğini ihlal edenlere 3 yıl hapis cezası öngörülüyor.