GALATASARAY VE VICTOR OSIMHEN TRANSFER INDA SON AŞAMA
Galatasaray, Victor Osimhen transferinde önemli bir aşamaya gelindi. İtalya’daki transfer görüşmesine görüntülü olarak katılan Osimhen, Napoli’ye açık bir rest çekerek “Galatasaray’a gitmek istiyorum, kolaylık gösterin.” sözlerini ifade etti. Transferin henüz kesinleşmemesi nedeniyle yönetici Abdullah Kavukcu ve George Gardi, planlanan uçağa binmeme kararı aldı.
ÖDEME PLANI GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
Sarı-kırmızılı ekip, Napoli ile yapmış olduğu ödeme planı konusunda görüşmelerini devam ettiriyor. İtalyan ekipten gelen teminat mektubu talebini karşılamak için çeşitli çözümler arayan Galatasaray, Osimhen’in 75 milyon euroluk bonservisini 5 taksitte ödemeyi kararlaştırmış durumda. Taraftarlar arasında Milano’da ek görüşmelerin gerçekleşmesi bekleniyor.
OSIMHEN’İN GALATASARAY PERFORMANSI
Galatasaray forması altında 41 maçta sahaya çıkan Osimhen, 37 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyerek dikkat çekiyor. Bu başarılarıyla kulüp için önemli bir transfer olma yolunda ilerliyor.